Política de privacitat

INFORMACIÓ ADDICIONAL SOBRE PROTECCIÓ DE DADES

Qui és el responsable del tractamint de les teves dades?
Identitat ARC MÈDIC REHABILITACIÓ SLP
CIF: B62008339
Direcció postal  ARC MÈDIC REHABILITACIÓ SLP. Galileu, 325 – 08225 TERRASSA (Barcelona). Email: rehabilitacio@arcmedic.cat
Telèfono 9937882295
e-mail rehabilitacio@arcmedic.cat
Amb quina finalitat tractem les teves dades?
  • Gestió dels serveis contractats, en particular prestació de serveis professionals de salut i manteniment del historial clínic amb el consentimint del interessat.
  • Tractament amb finalitats comercials, enviament d’ofertes, informació i propostes comercials..
  • Participació en les activitats del responsable..
  • Elaboració de perfils.
Quina és la legitimació del tractament de les seves dades?
  • Relació contractual entre ARC MÈDIC REHABILITACIÓ SLP i l’usuari en el moment de la compra del producte o servei. Per completar el procés de compra pot ser obligatori que ens faciliti les dades personals que se li demanin. Si no ens facilita les seves dades personals, el procés de compra podria no ser completat.
  • El seu consentimient lliure, específic, informat, inequívoc.
A quins destinataris comuniquem les seves dades?
Les seves dades seran tractades exclusivament per ARC MÈDIC REHABILITACIÓ SLP amb la següent excepció: les dades que ens proporcioni podran ser comunicades a terceres entitats per al compliment de finalitats directament relacionades amb el servei contractat a dalt indicat  entre ARC MÈDIC REHABILITACIÓ SLP i el cedent de les dades, com a les entitats o organismes als quals existeixi obligació legal. No es produiran transferències a tercers països fora de la Unió Europea sense que intervingui el seu consentiment.
Quant temps conservem les seves dades personals?
Les dades personals que ens faciliti es conservaran mentre hi hagi un interès mutu per mantenir la finalitat del tractament, o quan sigui necessari conservar per raó d’obligacions legals. Quan la conservació ja no sigui necessària, se suprimiran amb les mesures de seguretat adequades per garantir la seudonimización de les dades o la seva destrucció total.
Quina són els seus drets quan ens facilita les seves dades personals?
  • Dret a retirar el consentiment en qualsevol moment.
  • Dret a accedir, rectificar i suprimir les dades;
  • Dret de limitació de l’ús o oposició del tractament de dades;
  • Dret a presentar una reclamació davant l’Autoritat de Control (www.agpd.es), si considera que el tractament no s’ajusta a la normativa vigent.

Descarregui tots els models d’exercici de drets aquí.

Dades de contacte per exercir els seus drets:

ARC MÈDIC REHABILITACIÓ SLP Galileu, 325 – 08225 TERRASSA (Barcelona)

Si contínues utilitzant aquest lloc acceptes l'ús de cookies. més informació

Els ajustos de cookies d'aquesta web estan configurats per a "permetre cookies" i així oferir-te la millor experiència de navegació possible. Si continues utilitzant aquesta web sense canviar els teus ajustos de cookies o fas clic a "Acceptar" estaràs donant el teu consentiment a això.

Tancar